Vannut BVBA
OVER Vannut BVBA
Vandaag: Open   

09u    - 18u

Toon alle openingsuren
M
09u
18u
D
09u
18u
W
09u
18u
D
09u
18u
V
09u
18u
Z
gesloten
Z
gesloten
OVER Vannut BVBA

Welkom op de website van BVBA Vannut,

het bedrijf werd in 1989 overgenomen van vader op zonen, Georges en Paul laten het bedrijf helemaal open bloeien en maakten van een gewoon installatiebedrijf, een bedrijf dat toekomst gericht werkt, domotica, videofonie, data, huis van de toekomst 1, winkelverlichting, bliksembeveiliging, enz.

Beide houden de klanttevredenheid en een goede afwerking hoog in het vaandel, dat weten de klanten ook te apprecieren.
Vandaar ook de keuze van bepaalde merken die zij volgens kennis van de producten en de hogere kwaliteit gebruiken. Deze zijn daarom niet altijd duurder.

Contacteer ons
Oriëntatieverlichting, een sfeervol accent! Ingewerkt in de wand naast de trap of als doorgangsverlichting in de hal vormen deze lichtjes in het donker een handige oriëntatiehulp. Geïnstalleerd in de muur van een kinderkamer stellen ze ’s nachts kinderen gerust.

Deze oriëntatieverlichting is uiterst budget- en onderhoudsvriendelijk. Ze werkt op/met LED’s op 230V. Deze zijn duurzaam (branden meer dan 50.000 uur) en verbruiken nauwelijks energie (0,6W). Ze zijn schokbestendig en geven geen warmte, UV- of IR-straling af. Bovendien zorgt Niko met de insteekklemmen voor ultrasnelle montage. Deze oriëntatieverlichting kan tevens in elke gebruikelijke inbouwdoos gemonteerd worden, zonder extra pleisterwerk! Dit product is verkrijgbaar in wit (07-380) en blauw (07-381)

Alle diensten >>

Deze winkel wordt u aanbevolen door
Contactpagina op op niwzi.be - Niwzi.com
©2021 Niwzi Media Group