Hasseltsedreef 89 3512 Stevoort
011/59.19.66
KITCHEN >> Kookplaat >> Whirlpool >> WB S2560 NE
Whirlpool WB S2560 NE
PDF pagina
Productbeschrijving:

INDUCTIETECHNOLOGIESneller, energiezuinig koken. Inductietechnologie verwarmt de pan in plaats van de kookplaat, waardoor de energiedissipatie met 10% wordt verminderd en een perfect kookresultaat wordt gegarandeerd.BEPALING VAN HET VERMOGENSNIVEAUUitstekende energie-efficiëntie. Met de functie Energiebeheer kunt u het maximaal toegestane vermogen van de kookplaat bepalen om overbelasting van uw elektrische systeem in huis te voorkomen.VERSNELLERGeniet van een supersnelle kooktijd met een kookpot.3 KW BUUSTERGeniet sneller van perfecte resultaten. Deze Whirlpool-kookplaat heeft een booster van 3 kW voor snellere en efficiëntere verwarming.VERBINDINGSZONEEen veelzijdige kookervaring. Deze Whirlpool-kookplaat heeft een veelzijdige Connection Zone-functie waarmee u twee afzonderlijke kookzones kunt combineren voor één grote pan en pan, en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.ONTDOOIFUNCTIEPerfect koken op lage temperatuur. De smeltfunctie maakt het mogelijk om voedsel op zeer lage temperaturen te bereiden, wat de ideale oplossing biedt voor het smelten van chocolade, boter en dergelijke, en voor het maken van lichte en zorgvuldige sauzen.WARM HOUDENWarme gerechten, altijd. De energiebesparende warmhoudfunctie voorkomt dat het voedsel afkoelt terwijl de rest van het gerecht klaar is.GLAD KOKENUitstekend soepel koken. Met deze functie kunt u perfecte resultaten bereiken voor recepten voor langzaam koken en voorkomt u dat voedsel taai wordt.UITSTEKEND ONTWERPOnze kookplaten zijn ontworpen om zowel mooi als functioneel te zijn. Het uitstekende Filo-ontwerp van onze ingebouwde kookplaten maakt schoonmaken eenvoudiger dan ooit.VOORSTE BEDIENINGSELEMENTENVolledige controle over koken. Gemakkelijk toegankelijke en echt intuïtieve bedieningselementen bevinden zich handig aan de voorzijde van de kookplaat, voor een soepele kookervaring.


€ 599,-
Eigenschappen:
Afwerking rand :Afgerond
Breedte :59 cm
Diepte :51 cm
Gewicht :10,1 g
Hoogte :54 cm
Kleur :Zwart
Knop Aan/Uit :
Timerfunctie :
Type kookplaat :Inductie
Aanduiding restwarmte :
Aansluitwaarde :7200 W
Aantal kookzones :4
Nisbreedte (minimaal) :56 cm
Nisdiepte (minimaal) :48 cm
Nieuwsberichten
Januari 2021
In de persberichten en ander nieuws dat ter gelegenheid van CES naar buiten kwam, werd er met geen woord gerept over een nieuw instapmodel voor de oled tv’s van LG. Maar publicatie Forbes denkt dat er met de A1 in 2021 een nieuwe instapper volgt.
lees meer...
Januari 2021
Naast nieuwe televisietoestellen en handige huishoudhelpers toont Samsung tijdens de virtuele CES ook een glimp van zijn nieuwe soundbars, de HW-Q950A en de HW-Q800A.
lees meer...
Januari 2021
Tegen het einde van dit jaar mogen we de cloud gamingdiensten Google Stadia en GeForce Now verwachten op de televisies van LG.
lees meer...
Januari 2021
De nieuwe lichting oled tv’s voor 2021 bestaat uit de G1 OLED evo met meer helderheid, de nieuwe schermgrootte 83 inch en de vierde generatie van de Alpha 9-processor.
lees meer...
Januari 2021
LG Display, dat oled tv-panelen levert aan merken als LG, Sony, Panasonic en Philips, start in 2021 met de productie nieuwe schermgroottes in 42 inch en 83 inch.
lees meer...
Januari 2021
LG’s nieuwste versie van het smart tv-platform krijgt in 2021 een vernieuwd startscherm, dat het volledige beeld van jouw tv zal vullen.
lees meer...
Januari 2021
Google TV moet de opvolger worden van Android TV. Is het gewoonweg een nieuwe naam en zijn er veranderingen die de moeite waard zijn?
lees meer...
Januari 2021
Op de virtuele CES vanaf 11 januari zal LG voor de eerste maal een televisie op basis van mini leds tonen.
lees meer...
December 2020
De Philips OLED855 - en OLED805 - is één van de betere instappers in de wereld van oled televisies. Philips krijgt pluimen van ons voor de uitstekende AI-beeldmodus, de veelzijdige HDR-ondersteuning, en het design met de aanwezigheid van Ambilight die voor veel kopers de doorslag kan geven. Gamers die het maximale uit hun next-gen spelconsole wensen te halen, komen niet volledig aan hun trekken en kijken best naar andere modellen.
lees meer...
December 2020
ArtSound lanceert met de AS1000 een echte krachtpatser die zo elke ruimte in een onvergetelijk danstempel omtovert. Deze subwoofer staat garant voor een maximale audio prestatie en creëert een voller geluid dankzij z’n stevige bassen.
lees meer...