Hasseltsedreef 89 3512 Stevoort
011/59.19.66
Whirlpool WFC 3C26 P
PDF pagina
Productbeschrijving:

Deze vrijstaande A++ vaatwasser is uitgerust met 8 programma's, 6TH SENSE technologie, PowerClean Pro technologie en startuitstel 1-24u. Het waterverbruik is 9 liter en het geluidsniveau is 46 dB(A).Het intelligente 6TH SENSE programma past dankzij 2 sensoren de temperatuur, hoeveelheid water en benodigde tijd aan de mate van vervuiling (vaste en vloeibare vervuiling) van de vaat aan. Zo kunt u tot wel 50% energie* besparen terwijl uw vaat perfect schoon wordt.Voorwassen met de hand is niet meer nodig!

Met PowerClean Pro plaatst u borden en pannen verticaal richting 28 hogedrukstralen die het hardnekkigste vuil weghalen.Tot 30% meer ruimte

Betere indeling van de ruimte aan de binnenkant die meerdere manieren van opbergen mogelijk maakt: dat kan dankzij PowerCleanPro. U hebt 30% meer opbergruimte dankzij een nieuw geïntegreerd systeem** dat bestaat uit steunen aan de zijkant die ervoor zorgen dat pannen en ovenschalen stabieler staan, voor nog meer flexibiliteit tijdens het inladen.


Behoort tot de lijn :
6TH SENSE
€ 599,-
Eigenschappen:
Bestekschikking :Bestekmandje
Beveiliging tegen waterschade :
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar :
Breedte :60 cm
Diepte :60 cm
Droogresultaat :A
Eindsignaal programma :
Energieklasse :A++
Geluidsniveau :46 dB(A)
Halve belading :
Hoogte :85 cm
Jaarlijks waterverbruik :2520 Liter
Kleur :Wit
Type eindsignaal :Akoestisch
Uitgestelde start :
Warmwateraansluiting :
Wasresultaat :A
Waterverbruik per cyclus :9 Liter
Zelfreinigend filtersysteem :
Aanduiding resttijd :
Aantal bestekken :14
Energieverbruik per cyclus :0,93 kWh
Jaarlijks elektrisch verbruik :265 kWh
Aantal programma's :8
Whirlpool: 6 maanden gratis Dreft
actie
Hebt u ook gedacht aan
Nieuwsberichten
Januari 2021
In de persberichten en ander nieuws dat ter gelegenheid van CES naar buiten kwam, werd er met geen woord gerept over een nieuw instapmodel voor de oled tv’s van LG. Maar publicatie Forbes denkt dat er met de A1 in 2021 een nieuwe instapper volgt.
lees meer...
Januari 2021
Naast nieuwe televisietoestellen en handige huishoudhelpers toont Samsung tijdens de virtuele CES ook een glimp van zijn nieuwe soundbars, de HW-Q950A en de HW-Q800A.
lees meer...
Januari 2021
Tegen het einde van dit jaar mogen we de cloud gamingdiensten Google Stadia en GeForce Now verwachten op de televisies van LG.
lees meer...
Januari 2021
De nieuwe lichting oled tv’s voor 2021 bestaat uit de G1 OLED evo met meer helderheid, de nieuwe schermgrootte 83 inch en de vierde generatie van de Alpha 9-processor.
lees meer...
Januari 2021
LG Display, dat oled tv-panelen levert aan merken als LG, Sony, Panasonic en Philips, start in 2021 met de productie nieuwe schermgroottes in 42 inch en 83 inch.
lees meer...
Januari 2021
LG’s nieuwste versie van het smart tv-platform krijgt in 2021 een vernieuwd startscherm, dat het volledige beeld van jouw tv zal vullen.
lees meer...
Januari 2021
Google TV moet de opvolger worden van Android TV. Is het gewoonweg een nieuwe naam en zijn er veranderingen die de moeite waard zijn?
lees meer...
Januari 2021
Op de virtuele CES vanaf 11 januari zal LG voor de eerste maal een televisie op basis van mini leds tonen.
lees meer...
December 2020
De Philips OLED855 - en OLED805 - is één van de betere instappers in de wereld van oled televisies. Philips krijgt pluimen van ons voor de uitstekende AI-beeldmodus, de veelzijdige HDR-ondersteuning, en het design met de aanwezigheid van Ambilight die voor veel kopers de doorslag kan geven. Gamers die het maximale uit hun next-gen spelconsole wensen te halen, komen niet volledig aan hun trekken en kijken best naar andere modellen.
lees meer...
December 2020
ArtSound lanceert met de AS1000 een echte krachtpatser die zo elke ruimte in een onvergetelijk danstempel omtovert. Deze subwoofer staat garant voor een maximale audio prestatie en creëert een voller geluid dankzij z’n stevige bassen.
lees meer...